I promise you the Best

Ik vind het erg leuk om samen te zoeken naar de jou meest passende kleuren en je stijl. En dit goed tussen de oren te krijgen zodat je er voor de rest van je leven wat aan hebt. Ik bied hiervoor verschillende activiteiten aan.

Een analyse Kleur kan apart geboekt worden en duurt ongeveer anderhalf uur. De kosten bedragen €95 inclusief een voor jou passende door Colours for you© gecertificeerde, professionele kleurenwaaier met 96 kleuren ter waarde van €35.

Een analyse Stijl duurt ongeveer twee uur, waarbij we samen een Colours for you© Stijlboek invullen aan de hand van het onderzoek dat we samen doen. De kosten bedragen €120 euro waarbij het Stijlboek ter waarde van €25 is inbegrepen.

Je kunt ook Kleur en Stijl analyse combineren, hiervan bedragen de kosten €195.

Shopcoach & Workshops

Naast dat ik mij beschikbaar stel als shopcoach heb ik goede ervaringen met workshops voor meerdere personen. Het voordeel van de workshop is dat de deelnemers leren aan en met elkaar. Leerzaam en gezellig!

Denk ook eens aan een cadeaubon!

Vriend, vriendin, oom, tante, vader, moeder, broer, zus, collega, buurvrouw, buurman, zoon, dochter.Joke Boidin

Wie ben ik verder? Om wat te noemen: op mijn dertiende maakte ik mijn eerste jurk en mijn hele leven ben ik al geinteresseerd in Kleur en Stijl: wat is Het nu wel, wat is Het net niet?

Ik ben nieuwsgierig en wil graag snappen hoe het zit. Het vinden van de juiste kleur en stijl, de communicatie daarover, het uitnodigen tot een andere kijk, ik heb er altijd zin in!

Sinds 1995 ben ik gecertificeerd Kleur en Stijl stylist bij Colours for you©